Minigolf er kanskje den rimeligste utstyrsidretten man kan drive med utendørs om sommeren. Medlemmer i Christiania Minigolf Club (CMC) kan trene og gå runder så mye de vil på våre to 18-hulls anlegg på Grünerløkka og Torshov. Alle medlemmer kan også låne utstyr fra klubben. Dette gjelder både ordentlig spillerkølle og ballvesker med baller som er tilpasset de enkelte banene.

Innmelding skjer her.

Medlemskap barn og unge (0-16 år): kr 50,-
Medlemskap voksen: kr 800,-

Medlemskapet gjelder hele sesongen som anleggene er åpne.
Som oftest er dette fra april-september.

CMC inviterer samtlige medlemmer til å delta på våre treninger hver TIRSDAG klokka 17:00 –  18:00 med påfølgende poengjakt i perioden mai til september. Se oppslag på banen om når treningen foregår på Torshov og på Grünerløkka (Obs: værforbehold).

Medlemmer som ønsker å satse på seriespill og deltakelse i konkurranser, vil i tillegg få tilbud om å få delta på CMC’s turer til Sverige i vinterhalvåret. CMC dekker avgifter for treninger og påmeldinger, samt deler av reise- og overnattingskostnader ved turnerings- og seriespill.

Samtlige medlemmer skriver ved innmelding under på at denne loven skal følges. Loven er basert på Norges Idrettsforbunds lovnorm for idrettslag.

Klikk her for å lese hele loven.