60pluss er et aktivitetstilbud i regi av Oslo Idrettskrets. Målet med 60pluss er å få friske, inaktive, eldre i fysisk aktivitet. Det er cirka 40 aktivitetsgrupper i Oslo. Turgåing er den mest populære aktiviteten både med og uten staver, i tillegg til bl.a. trim til musikk, bordtennis, roing, vanngymnastikk, styrketrening, innebandy, dans, yoga og minigolf.

Gruppeleder for 60pluss-minigolf er Magne Andersen fra Christiania Minigolf Club. Magne vil du finne i eller rundt bua på Torshov Minigolpark, der han er instruktør. «Vi håper mange eldre vil finne glede i å spille minigolf sammen her på Torshov.» sier Magne Andersen, og ønsker alle som vil slå et slag velkommen. Det vil bli primært rekruttert eldre fra området rundt Torshov, men også fra Sagene bydel generelt. «Men dette er ikke noe til hinder for at andre også skal kunne komme fra andre deler av byen», sier Magne. Magne Andersen sier han håper mange vil finne glede i aktiviteten vi har å tilby, og at mange av de som kommer, kommer igjen med sine familer og venner.

Eva Cecilie Simensen hos Oslo Idrettskrets ble meget motivert til å få satt i gang en gruppe nettopp her på Torshov. «Minigolf virker så gøy! Hvorfor har dere ikke satt i gang en 60pluss gruppe tidligere?», var en kommentar fra Eva Cecilie etter at hun hadde vært på befaring på Torshov Minigolf Park. Hun skal også markedsføre Sagene-Torshov 60pluss for samtlige av de 2500 glade menneskene som aktiviseres gjennom 60pluss-prosjektet.

Minigolfparken på Torshov, er i likhet med minigolfparken på Grünerløkka, tilrettelagt for gåstol- og rullestolbrukere. Det er mange sitteplasser både rundt banene og foran bua til Magne. Ta gjerne med kaffe på termos, og det er ikke usannsynlig at Magne også har en kaffetår å by på.  Tilbudet vil være åpent gjennom hele sommeren, så fremt været ikke blir for mye til hinder. Sagene-Torshov 60pluss vil kunne disponere minigolfbanene hele dagen, alle hverdager. Utstyr lånes ut av Christiania Minigolf Club.